Luč s severa

Spoznajte skandinavska svetila in njihovo svežo preprostost. Luči, ki so bile ustvarjene za to, da nam prižgane ali ugasnjene zagotovijo posebno vzdušje, včasih igrivo, drugič pa spet romantično ali strogo delavno. Svetloba se tu ujame v nove oblike in preverjene tradicionalne materiale. V studiu Poliform so na voljo luči Mutto in Northern lighting.

Na zrnu graha

Postelja Rachel je bila premierno predstavljena na milanskem pohištvenem sejmu in je navdušila obiskovalce, ker je mehka, ima sodobne obline, nanjo se lahko naslonite ter listate svoje najljubše čtivo. Za Poliform jo je oblikoval Carlo Colombo, ki je za njeno ogrodje izbral leseno konstrukcijo, nato pa jo je zavil v vrhunsko penasto preobleko.

rachel_copy.jpg

Popolni kavalir

Garderobna omara Stratus je tako domišljena, da že ima status nove klasike. Nikdar vpadljiva, a opazno popolna v garderobo vnaša svež red. Kompaktna masivna drsna vrata v sebi skrivajo nežen mehanizem, ki omogoča elegantno odpiranje in zapiranje. V Poliformu lahko izbirate med furnirano ali gladko lakirano različico.

Nazaj v kuhinjo

In dada je zamišljena kot odprta delovna površina za ljubitelje izbranih okusov. Polna ustvarjalnega zagona, nadvse prilagodljive narave in tehnološko brezhibna je prava partnerica vsakega stanovanja. Vabljeni v salon Luster, da pobožate nov razstavni model kuhinje In dada, pokukate v njeno notranjost ter čisto od blizu spoznate filozofijo oblikovanja kuhinje po vaši meri.

dada.jpg

Maksimalni minimalist

Nemški mojster za oblazinjeno pohištvo Walter Knoll je decembra v salonu Luster že navdušil kot kulisa za modni sprehod blagovne znamke JSP. Svoj pohod nadaljuje s kolekcijo zof, stolov, miz in mizic, ki jih vse do konca februarja lahko odnesete domov z navdihujočim 20-odstotnim popustom. Navdušenci si naložite še brezplačno aplikacijo Walter Knoll za iPhone ter iPad in si zagotovite VIP-vpogled v novosti.

Lepi in pametni

Skrbno izbrana ponudba salonsko razstavljenega pohištva in dodatkov za dom je odlična priložnost za popestritev stanovanja z oblikovalskimi presežki. Kateremu velikemu imenu boste ponudili topel dom? Kliknite na OFF program in se podružite s prijaznimi cenami.

Več informacij pa najdete na www.luster.si in www.poliform.luster.si.