Razstavita svoje poročne spomine

Spalnico okrasita s svojimi poročnimi fotografijami. Fotografije vas bodo vsako jutro znova spominjale na vaš srečni dan. Če želite edinstveno dekoracijo, uokvirite poročni prtiček ali vrečko, v katero ste svatom zavili darilca. Razstavite lahko tudi poročni šopek – posušenega položite na polico v  spalnici.

Izbira barv

Za spalnico izberite takšno barvno paleto, ki bo obema povšeči. Nikar soproga ne silite, da spi v spalnici rožnate barve. Zagotovo bosta med množico barv našla vsaj eno, ki bo ustrezala obema.

modern_master_bedroom_decorating_ideas_1.jpg

Posteljnina

Posteljnina naj bo preprosta, tako da boste lahko zvečer čim hitreje smuknili v posteljo, zjutraj pa iz nje. Menda se ne želite že takoj prvi dan prepirati z možem, ker na posteljo ni zložil vseh okrasnih blazin? Posteljnina naj ne preveč možata niti preveč ženstvena.

Dekoracija sten

Skupni projekti vaju bodo še bolj povezali med sabo. Razmislite, da bi stene oplemenitili z dekoracijo. Zakaj ne bi vzeli takšne, ki bo dajala vaši spalnici videz usnja ali kamna? Odpravita se v tehnično trgovino, doma pa zavihajta rokave in se lotita dela.

Pohištvo

Ima vaš mož zguljen fotelj, od katerega pa se ne želi posloviti? Naredite kompromis. Dovolite mu, da ga ima v spalnici, če ga lahko prevlečete s tkanino, ki se bo skladala z opremo spalnice.

Svetila

Svetloba v spalnici niso samo luči na nočnih omaricah. Dodajta nekaj romantične svetlobe, kupita stikalo za zatemnitev svetlobe in se prepustita trenutkom v dvoje. Spalnica mora dajati občutek udobja in romantike. Z romantično osvetlitvijo pa bo tudi drugo pohištvo videti bolje.

master_bedroom_designs_1.jpg

Pika na i

Včasih je težko lastni prostor kar naenkrat deliti z drugo osebo. Da se bosta v novem okolju oba počutila bolj domače, naj vsak od vaju doda nekaj, kar je samo njegovo. Za delitev spalnice vama ni treba žrtvovati lastnega stila. Če se bosta o večini stvari strinjala, bosta v njej zagotovo oba uživala.

Nekaj idej za ureditev spalnice mladoporočencev vam ponujamo v naši fotogaleriji.