Prazne stene v stanovanju zato obložite z WallArt stenskimi ploščami, ki bodo v prostor prinesle življenje in sodoben dizajn. Vlakna iz zdrobljenih stebel sladkornega trsa, ki ostanejo v postopku izločanja surovega sladkorja iz soka sladkornega trsa, so namreč glavna surovina, ki je osnova tega okolju prijaznega izdelka.

dekorativne_stenske_plosce_wall_art_1.jpg

Plošče iz hitro obnovljivega in v celoti razgradljivega materiala

Tridimenzionalne stenske plošče so enostavne za namestitev, biološko razgradljiv material, iz katerega so narejene, pa je mogoče v celoti reciklirati. Dekorativne plošče so izdelane iz obnovljivih virov, zaradi česar so bolj trajnostne od podobnih izdelkov na trgu. Vlaknasta kaša, ki ostane pri proizvodnji trsnega sladkorja, je ena najhitreje obnovljivih surovin, saj lahko sladkorni trs žanjemo tudi trikrat letno.

dekorativne_stenske_plosce_wall_art_2.jpg

Enostavna namestitev dekorativnih plošč

Obloge so oblikovane tako, da tvorijo atraktivne vzorce. Po namestitvi na stene jih lahko prebarvate v poljubno barvo, ki bo stilsko ustrezala podobi interjerja. Dekorativne plošče dodajo vsakemu prostoru novo dimenzijo in občutek globine, na izbiro pa imate dvanajst zanimivih in modernih vzorcev, s katerimi lahko dolgočasne stene spremenite v tridimenzionalne umetnine.

wall_art_stenske_plosce.jpg

Plošče so v osnovi velike 50 krat 50 centimetrov, na zidno površino pa se hitro in enostavno montirajo z lepljenjem. Izdelek lahko uporabljate samostojno, po drugi strani pa boste čudovit videz dosegli tudi v kombinaciji z drugimi tapetami. Možnosti so resnično neomejene, saj lahko plošče aplicirate tako na cele stene ali le del njih kot tudi na strop.