Elegantno stojalo za brisače

Namesto, da bi vanje shranili steklenice z vinom, lahko na stojala za vino položite brisače ter jih tako uporabite v kopalnici. Vse, kar morate storiti, je, da najdete stojalo s pravimi dimenzijami in že imate elegantno ter urejeno mesto za shranjevanje čistih brisač.

vino_brisace.jpg

Modernejše mesto za olja in kise

Mogoče ste v kratkem v dar prejeli super elegantno stojalo za vino. Ampak na žalost ne pijete vina – kaj storiti? Vsekakor lahko stojalo še vedno uporabite v kuhinji, in sicer za shranjevanje pijač v plastenkah, kuhinjskih olj in celo kisov.

vino_flomastri.jpg

Urejenost v domači pisarni

Poskrbite za dobro formo vaše domače pisarne, tako da uporabite stojala za vino, da bi organizirali svoje zaloge. Uporabite jih lahko za papir, pisala, flomastre ter za kateri koli drug pisarniški material. Obljubljamo vam, da ne boste izgubili ničesar več, prostor pa bo vedno urejen.

Shranite bralno gradivo

Ste naveličani dolgočasnih stojal za revije, kjer se vaši najljubši časopisi izgubijo v množici tiskanega gradiva? Potem poskusite s stojalom za vino. Vaše najljubše revije bodo tako pregledno shranjene in na voljo za hiter pregled.

vino_cevlji.jpg

Novo mesto za čevlje

Krasna stojala za vino uporabite kot nov kraj za shranjevanje vaših čevljev, saj boste s tem zmanjšali navlako v prostoru. V stojalu za vino boste z lahkoto našli vaše najljubše natikače ter preprečili, da bi se vaši lepi čevlji s petkami poškodovali.

vino_volna.jpg

V stojala za vino lahko shranite praktično vse, kar je potrebno sortirati ali organizirati. Celo čopiče za ličila, nakit, volno – ali pa uporabite stojala za nekaj lončnic, tako da v vsako luknjo namestite plastično steklenico. Možnosti je nešteto, zato vas vabimo, da tudi vi poiščete nove načine shranjevanja s pomočjo stojal za vino.