Ne glede na to, koliko in kaj kuhate, odslej boste v kuhinji še bolj ustvarjalni, saj boste imeli pomoč profesionalca. Stepanje, mešanje, mesenje in gnetenje, rezanje, strganje, ribanje in ostala opravila lahko sedaj prepustite novemu kuhinjskemu robotu iz Gorenja. Moč in eleganca sta njegov zaščitni znak.

robotnotranja.jpg

Tiho in učinkovito delovanje

Planetarni način mešanja z neposrednim prenosom omogoča hitro in učinkovito opravljeno delo, dvojno izolirano Super Silent ohišje kuhinjskega robota pa poskrbi za izjemno tiho delovanje aparata ter omogoča neslišno pripravo zajtrka in slastnih priboljškov, ko drugi še spijo.
Posebna premična roka Easy Access omogoča lažji dostop do posode in vsebine v njej, hkrati pa zagotavlja lažje čiščenje in vzdrževanje. Vse dodatke je po uporabi mogoče tudi preprosto pomiti v pomivalnem stroju.

Vrsta dodatkov

Osnovni komplet kuhinjski robot MMC800W vsebuje izjemno kakovosten mešalnik z dvojnim izoliranim ohišjem, 4,5 litrsko posodo iz nerjavnega jekla z ročajem in zaščitnim pokrovom ter tri različne nastavke za stepanje, mešanje in gnetenje.
Dokupite lahko še vrsto dodatkov za obdelavo različnih vrst hrane in pripravo številnih okusnih jedi: strgalnik zelenjave, nastavki za piškote, mletje mesa, pripravo sokov iz sadja in zelenjave ter nastavki za pripravo testa in testenin.

Več na:

www.gorenje.si