Vemo, da si želite v svoji kuhinji aparate, ki so privlačne oblike, funkcionalni in s katerimi boste dosegli profesionalne rezultate. Večnamenski kuhinjski robot Assistent vam nudi ravno to – moderno obliko in funkcionalnosti, ki bodo ta aparat zagotovo postavile na vaš kuhinjski pult. Kruh, testenine, mleto meso, pecivo – vsakdo bi se strinjal, da je tovrstna hrana sveže doma pripravljena povsem drugačnega okusa. Priprava zahteva seveda veliko gnetenja, drobljenja, mešanja, stepanja, ki je na trenutke dokaj naporno in malce zoprno opravilo – in tukaj vam je v pomoč Assistent.

electrolux_assistent1.jpg

Močan, robusten, vsestranski

Novi kuhinjski robot Assistent je rezultat večdesetletnih izkušenj in znanja ter s svojo moderno obliko in kompaktnim ohišjem ustreza sodobni družini. Z možnostjo nastavitve 10 različnih hitrosti, močnim 1000-vatnim, motorjem in ohišjem, narejenim iz tlačno litega aluminija, je aparat dovolj robusten, da zmore vse trdo gnetenje in stepanje namesto vas. Bela delovna LED-lučka nudi dober pregled na sestavinami v posodi, medtem ko se gumb za upravljanje pri uporabi osvetli modro. Za enostavno uporabo se glava ohišja dvigne z enim dotikom.

Priloženi sta dve posodi različnih prostornin (4,8 litra večja in 2,9 litra manjša), kar se izkaže za izredno uporabno pri pripravi različnih sladic. Kar pomislite, v koliko receptih je zapisano “ločite beljake in rumenjake“. Beljake je navadno potrebno vmešati v čvrst sneg (za kar boste potrebovali veliko posodo), rumenjake pa skupaj s sladkorjem v jajčno kremo (za kar je bolj primerna manjša posoda). Velika posoda je primerna predvsem za pripravo kvašenega testa ali beljakovega snega, h kateremu boste primešali druge sestavine.

electrolux_assistent2.jpg

Nadvse uporabni priloženi dodatki

Poleg posod so priložene tudi tri različne metlice – za stepanje, mešanje in gnetenje. Vse metlice lahko uporabljate z obema posodama ter so nastavljive po višini glede na vrsto sestavin v posodi. Metlica za stepanje je primerna za stepanje beljakov, smetane ali peno. Metlica za mešanje je primerna za gladko testo ali namaze, metlica za gnetenje pa za kvašeno testo. Obe posodi in vse metlice so izdelane iz nerjavečega jekla za brezhibno delovanje. Zraven je še plastični pokrov, ki olajša dodajanje sestavin ter služi tudi kot zaščita med delovanjem robota. Na voljo so tudi dodatni nastavki – set za rezanje in drobljenje, kar vam pride prav za pripravo zelenjave ali sadja, ter set za mletje mesa.

Ne glede na to ali kuhate za veliko družinsko srečanje ali za večerjo s prijatelji, vam kuhinjski robot Assistent priskoči na pomoč. Skupaj bosta dosegla izjemne rezultate in navdušila svoje goste!