Hrana se zapeče premalo ali preveč, se oprijema posode, za kuho porabimo preveč energije in časa, pomivanje posode pa je včasih pravcati projekt. Zato je pomembno, da izberemo posodo, ki bo izpolnila naša pričakovanja. Nova blagovna znamka Rosmarino z linijo Pour&Cook prinaša vrhunske kuhinjske rešitve za vse želje in okuse, saj ponuja drobne prednosti, ki jih pri drugih posodah ni. Z njimi kuhanje ni samo zdravo, ampak tudi precej bolj praktično in zabavno.

rosmarino2.jpg

Posoda naj bo dolgoročna naložba

Kuhinje ne menjavamo vsako leto ali dve in tako naj bo tudi s posodo. Preverite torej vse prednosti in kakovost izbrane posode, da je ne boste brez potrebe v kratkem spet menjali in porabljali denar. Posoda iz kakovostnega nerjavečega jekla je odlična izbira, če si želite trpežno posodo, ki jo boste uporabljali dlje. Posoda Rosmarino Pour&Cook, narejena iz debele plasti prvovrstnega nerjavečega 18/10 jekla, je izjemno odporna in ima dolgo življenjsko dobo. Nerjaveče jeklo je znano po trpežnosti in odpornosti proti udarcem in praskam. Posebno večslojno impact dno posode Pour&Cook je sestavljeno iz treh plasti – notranje iz nerjavečega jekla, kar 5 milimetrov debele sredice aluminija za ekstremno dobro prevodnost toplote ter zunanje plasti iz nerjavečega jekla. Takšno dno se odlično odreže na vseh kuhalnih površinah, vključno z indukcijo.

rosmarino3.jpg

Privarčujte energijo

V časih, ko je treba gledati na vsak evro, ne bo odveč, če boste tudi pri izbiri posode pozorni na njeno energetsko učinkovitost, saj lahko s pravo posodo privarčujete veliko energije. Zaradi tehnologije ThermoFlow by Rosmarino posoda Pour&Cook izjemno učinkovito poskrbi za odlično razporejanje toplote po vsej površini, hkrati pa omogoča enakomerno kuhanje in segrevanje jedi, ne da bi bili nekateri deli hrane manj kuhani, drugi pa osmojeni. Kuhanje je s pomočjo tehnologije ThermoFlow hitrejše in učinkovitejše, pri njem pa se porabi tudi manj energije, s čimer boste občutno privarčevali pri času in denarju.

rosmarino4.jpg

Drobni pripomočki za praktično kuhanje

Avto je avto, vsak je namenjen prevažanju, vprašanje je le, kako se prevažamo – podobno je s posodo. Snovalci posode Pour&Cook so veliko časa namenili drobnim pomagalom, ki prinašajo izjemne prednosti pred običajno posodo na trgu. Zaradi teh pripomočkov boste kuhali bolj sproščeno in umirjeno, a hkrati zdravo, hitro in učinkovito. Za lažje in prijetnejše kuhanje ima posoda Pour&Cook v notranjosti vgravirano merilno skalo, s katero boste odmerili količino sestavin kar v sami posodi. Posebnost posode Pour&Cook pa so odlivčniki, ki omogočajo lažje odlivanje omak, juhe in drugih tekočin brez packanja ali kapljanja.

Ročaji iz jekla, ki se ne pregrevajo, so dodatno darilce posode Pour&Cook, ki vas razvaja na vsakem koraku. Steklena pokrovka z odprtino za odvečno paro ves čas omogoča odličen nadzor nad kuho. Ročaj pokrovke je oblikovan tako, da rabi kot priročen odlagalni prostor za kuhalnico, metlico ali drugi kuhinjski pribor. Tako ne boste popackali in umazali kuhinjskega pulta, mešalni pribor pa bo vedno pri roki.

rosmarino5.jpg

Najbolj praktična posoda na trgu

Se vam je že zgodilo, da ste pri odlivanju polovico špagetov stresli v kuhinjsko korito, ker je bila pokrovka vroča, ročaji razbeljeni in pa ste morali med odlivanjem vrele vode hkrati privzdigovati in držati še pokrovko? To bo s posodo Rosmarino Pour&Cook preteklost. Pokrovka ima ob robu namreč posebno režo za odlivanje, ki omogoča preprosto in učinkovito odlivanje tekočin brez privzdigovanja ali odstranjevanja pokrovke. Vse omenjene praktične rešitve so posodo Rosmarino Pour&Cook upravičeno okronale za najbolj praktično posodo na trgu. Poiščite jo na www.rosmarino.si.