Najnovejši Samsungov pralni stroj WW9000 je zasnovan posebej za evropski trg. Ima posebej velika vrata za lažje odpiranje in minimalističen okvir s prozorno modro apreturo. Nadzorna plošča ima zaslon na dotik z diagonalo 12,7 centimetra in je preprosta za uporabo. Stroj ima tudi opcijo pranja Auto Optimal Wash, ki uporablja štiri senzorne tehnologije, da določi optimalne cikel pranja, temperaturo, čas pranja, izpiranje in hitrost obratov glede na količino in umazanost perila. WW9000 ni zgolj pameten, temveč tudi hiter. Opcija Super Speed Wash s tovarniškimi nastavitvami opere 5 kilogramov perila v zgolj 60 minutah, saj boben napolni z vodo z dvojnim dovodnim sistemom.


Preprosta izbira primernega načina pranja

Ima še šest programiranih posebnih ciklov Specialty Cycles (Gardening, Cooking&Dining, Hygiene Care, Active Sports, Active Kids in Working&Everyday), ki uporabnikom omogočijo preprosto izbiro primernega načina pranja, ne da bi za to morali brskati po zapletenih nastavitvah. Uporabniki lahko te nastavitve nadzirajo tudi s pomočjo svojega pametnega telefona in aplikacije Smart Control. WW9000 ne samo zmanjša čas pranja, temveč tudi prihrani pri porabi električne energije. Za to je zaslužen Samsungov edinstven generator pene ecobubble, ki v krajšem času razredči detergent, ta pa hitreje prodre v tkanine, zato stroj porabi manj vroče vode.

Še ena novost na evropskem trgu je Samsungov hladilnik Food Showcase, v katerem se združujejo funkcionalnost, vrhunska tehnologija in izviren dizajn. Privlačna zunanjost skriva domiselno zasnovo notranjega prostora in inovativno hladilno tehnologijo, ki smotrneje izkorišča prostor in ohranja hrano dlje časa svežo. Hladilnik ima predelna zunanja vrata ShowCase, ki so idejno razdeljena na tri dele (kuhinjski, družinski in otroški), v katerih shranjujemo živila, do katerih pogosto dostopamo, kot so omake, pijače in prigrizki.


Da hrana resnično ostane sveža

Notranji del InnerCase pa je namenjen dolgotrajnejšemu shranjevanju svežih živil, ki so večja in jih potrebujemo občasno. Da hrana res ostane sveža, so kovinska vrata zunanjega predela ShowCase opremljena z dodatnim hlajenjem, notranjost pa ostaja hladna zaradi sistema All-Around Cooling z več zračnimi tokovi. Hladilnik Food Showcase ima tudi točilnik vode in ledomat, ki prideta prav v trenutkih, ko si zaželimo malce osvežilne ohlajene vode ali ledu za ohladitev in pripravo pijač.

Tako pralni stroj WW9000 kot hladilnik Food Showcase delujeta s pomočjo Samsungove digitalne inverterske tehnologije, ki avtomatično prilagaja hitrost glavnih komponent glede na potrebe, kot sta motor in kompresor. Zato imajo naprave daljšo življenjsko dobo, povzročajo manj hrupa in omogočijo večje energijske prihranke, za vsak primer pa je tu še desetletna garancija na motor in kompresor.