Ob pravilni črnobeli kombinaciji boste prostor vizualno povečali. Poleg tega bo ta videti veliko lepši in čistejši. Ja, črte imajo neko posebno moč. Omenjena kombinacija je tudi zelo enostavna za vzdrževanje oziroma obnavljanje, prav tako pa vam ni potrebno biti v skrbeh, da bi postala staromodna. S črnobelimi črtami lahko opremite tla, stene ali pa z njimi okrasite prostor.

Stene

black_white.jpg

Črnobele stene bodo prostoru dale povsem novo dimenzijo. Lahko jih položite tako horizontalno kot vertikalno. Se bojite, da potem na steno ne boste mogli obesiti fotografij ali slik? Nikar! Progasta stena še ne pomeni, da na njej ne sme biti ničesar drugega. Kar dajte si duška. Navsezadnje je pomembno samo to, da se v prostoru vi dobro počutite. Poleg črnobelih črtastih sten se v sobo najlepše poda pohištvo v omenjenih barvah in vzorcih, lahko pa sobo popestrite tudi s kakšnim vpadljivim kosom živahnejše barve, denimo z naslanjačem ali kakšno večjo dekoracijo.

Tla

Nekoliko pusto belo ali v nevtralnih tonih opremljeno sobo boste izdatno poživili, če boste na tla pogrnili črnobelo črtasto preprogo.

Dekoracija

crnobelo.jpg

Okrasne blazine preoblecite v črtasto črnobelo tkanino in vaša soba bo dobila popolnoma nov videz. Lahko se sami lotite tudi izdelave umetniške slike – tistih nekaj vodoravnih ali navpičnih črt boste pa že zmogli s čopičem potegniti po platnu, kajne? Izdelek ponosno obesite na vidno mesto in se obiskovalcem nikar ne bojte pohvaliti z njim. Tudi črnobele zavese bodo dale prostoru popolnoma novo podobo. Več navdiha za okraševanje prostorov s črnobelimi črtami pa poiščite v naši galeriji.