Kaj pa napisati v voščilo, če ne želite pošiljati pocukranih verzov, a kljub vsemu zaželeti najlepše želje? Ponujamo vam nekaj povsem preprostih predlogov, ki jih lahko uporabite za prijatelje, znance, sorodnike, sodelavce in tudi za svojo simpatijo.

http://www.thinkstockphotos.com/

Namenjeno ti je: 12 mesecev veselja, 52 tednov zabave, 365 dni uspeha, 8760 ur zdravja, 52600 minut sreče, 3153600 sekund užitka – in to je vse.

Odprli bomo novo knjigo s praznimi stranmi, v katero bomo sami zapisali besede. To je knjiga priložnosti, njeno prvo poglavje pa je novoletni dan. Srečno 2013!

Zapomni si smeh, veselje, težko delo in solze. Ko se spominjaš preteklega leta, pomisli tudi na to, ki šele prihaja. Kajti najpomembnejše je, da je to čas novih začetkov in praznovanja življenja. Srečno!

V letu 2012 je bilo veliko trenutkov, ko sem te motila, ti težila, ti šla na živce in ti povzročala težave. Danes bi ti rada povedala zgolj to, da nameravam v letu 2013 nadaljevati ...

Preden ognjemet razsvetli nebo, koledar leta 2012 vzame slovo, se zveze na mobilnikih prekurijo, ti želim le to: leto 2013 najlepše naj bo!

Preteklo leto pripada besedam preteklosti in novega čaka nov glas. Kajti vsak konec je hkrati začetek. Srečno novo leto 2013!

Novo leto. Novi izzivi. Novi cilji. Nov optimizem. Novi pristopi. Nova poslanstva. Nove odločitve. Želim ti srečno novo leto!

Fantastičen januar, zaljubljen februar, prebujajoč marec, trapasti april, udoben maj, uspešen junij, razigran julij, brezskrben avgust, močan september, okusen oktober, lep november, srečen december. Imej zmagovito leto!

Z vsemi rožnimi parfumi, vsemi lučmi sveta in vsemi otroškimi nasmehi ti želim, da bi se ti uresničile vse želje. Srečno novo leto 2013!

Deset nasvetov za 2013: 1. Ogibaj se težavam. 2. Zadaj si višje cilje. 3. Osredotoči se. 4. Gibaj se za zdravje. 5. Deli občutja. 6. Zaupaj partnerju, da ti bo kril hrbet. 7. Varčuj za slabe čase. 8. počivaj in se sproščaj. 9. Vedno si vzemi čas za nasmeh. 10. Ne pozabi: nič ni nemogoče!

 

Ne spreglejte novoletno obarvanih vsebin na www.marmelina.si.