Brezskrbnost z zanesljivim partnerjem

Najpreprostejšo rešitev za uporabo zemeljskega plina ponuja eni adriaplin, ki v slovenske domove prinaša zanesljive in učinkovite storitve za oskrbo z energijo po stabilni in konkurenčni ceni. Z njim lahko v trenutku pričarate prijetno topel dom in toplo sanitarno vodo, nepogrešljiv pa je tudi v kuhinji.

Paketno ogrevanje po meri, brez vezave in višjih cen

Eni adriaplin vedno prisluhne potrebam ter načinu življenja sodobnih potrošnikov, zato ponuja prilagojeno ter fleksibilno ponudbo paketov za najvišjo kakovost bivanja. Izbirate lahko med kar štirimi paketi. Paket Preprosto po spletu je oblikovan za vse, ki si ne predstavljate življenja brez računalnika, saj omogoča celovit pregled nad porabo in nadzor nad stroški ogrevanja kar prek spleta. Z elektronskim upravljanjem in posledično manjšo porabo papirja pa poskrbite tudi za okolju prijaznejše ravnanje.

eni_kopalnica_1.jpg

Paket Preprosto brez skrbi nudi brezskrbno ogrevanje z brezplačnimi letnimi pregledi vašega plinskega kotla. Za lažje plačevanje stroškov lahko poskrbite s plačevanjem preko trajnika, tiskanemu računu pa na vašo željo eni adriaplin pridruži še račun v elektronski obliki.

Paket Preprosto enostaven je namenjen enostavnemu uživanju v vseh prednostih zemeljskega plina. Zagotavlja enostaven nadzor nad porabo in stroški, računi pa so vam seveda na voljo tako v tiskani kot elektronski obliki, za še večje udobje pa lahko poskrbite tudi s plačilom prek trajnika.  Paket Preprosto enakomeren prinaša dobro novico za vse, ki se želite ogniti višjim stroškom ogrevanja v mrzlih mesecih. Z njim si zagotovite plačevanje po enakomerni mesečni porabi zemeljskega plina skozi celo leto, mesečni strošek pa je izračunan na podlagi letnega povprečja porabe.

Pakete poleg opaznih prihrankov, ki jih omogočajo, odlikuje tudi to, da so na voljo popolnoma brez vezave in višanja cen vse do konca leta 2014.

Menjava? Nič lažjega

Kaj pa menjava dobavitelja ali obstoječega paketa? Ta je povsem brezplačna in vzame le nekaj minut, saj eni adriaplin poskrbi za vse. Pokličite 080 33 00 ali obiščite  in www.adriaplin.si preklopite na eni adriaplin!