Kuhinja

Če želite moderen videz kuhinje, sinjemodro barvo kombinirajte s sivimi in srebrnimi odtenki. Ne bojte se omaric in kuhinjskega otoka prebarvati s to barvo. Kuhinja bo namreč v kombinaciji z nerjavečim jeklom in kromom videti mirna in mehka.

sinje1.jpg

Jedilnica

Sinjemodra barva zelo lepo pristaja tudi v prostor, ki ga obdajajo nevtralne barve. Jedilnico opremite s stoli v tej barvi in prostor bo zaživel v povsem novi luči. Lahko pa s sinjemodro barvo prepleskate le eno izmed sten in si omislite stekleno namizno ploščo v tej barvi. Zraven se izvrstno podajo črno oblazinjeni stoli s kovinskimi nogami.

sinje7.jpg

Dnevna soba

Če želite v dnevno sobo vnesti nekaj svetlobe in občutka zračnosti, s sinjemodro barvo prepleskajte stene, prostor pa opremite z belim pohištvom. Vse leto se boste počutili, kot da ste na plaži. Sinjemodra barva gre zelo dobro skupaj tudi z barvo medu. V tej kombinacijo bo soba delovala zelo udobno in neformalno.

sinje6.jpg

Kopalnica

Kopalnico opremite s ploščicami in umivalnikom v sinjemodri barvi. Vedno boste imeli občutek svežine morja in morske sapice.

sinje5.jpg

Terasa

Ker sinjemodra barva deluje zelo osvežujoče, je izvrstna za vrtno garnituro. Kot da bi morje zaživelo na vaši terasi.