Promocijske cene

Izkušnje dosedanjih uporabnikov nove elektronske radiatorske termostatske glave po celotni Evropi so zelo pozitivne, zato so se v podjetju odločili, da living eco® uporabnikom še dodatno približajo in ga ponudijo v paketu skupaj z Danfoss RA-N termostatskim radiatorskim ventilom, po posebni promocijski ceni.

Sedaj na voljo najnovejša tehnologija

Uporabniki radiatorskega ogrevanja v stanovanju, stanovanjski hiši ali vikendu imajo tako na razpolago najnovejšo tehnologijo krmiljenja radiatorskega ogrevanja - paket Danfoss elektronske radiatorske termostatske glave living eco® s pripadajočim RA-N radiatorskim termostatskim ventilom, po še bolj sprejemljivi ceni.

Ventil po polovični ceni

Svoje kupce obveščajo, da je v času promocijske akcije, pri nakupu living eco® termostatske glave, kupec upravičen do 50% promocijskega popusta, ki se nanaša na pripadajoč radiatorski termostaski ventil RA-N poljubne velikosti in tipa. Akcija velja ob nakupu termostatske glave living eco® v obdobju me 22.10.2012 in 21.12.2012. Paket living eco® glave in RA-N ventila s promocijskim popustom je v času akcije na razpolago pri naslednjih veletrgovcih: MAVI d.o.o., NA POT d.o.o., TAPRO d.o.o., TERMOCENTER d.o.o., THS d.o.o, VETO d.o.o.

notranjaprava1.jpg