Uokvirite svoje pretekle počitniške utrinke

Uokvirite svoje pretekle počitniške utrinke. Natisnite jih na fotografski papir in jih dajte v okvir po lastni želji. Obesite jih na steno ali pa položite na polico.

p_100830594.jpg

Stol v jedilnici

Sedala stolov v jedilnici prekrijte s prtički iz blaga s tropskim motivom. Ob kotih jih prišijte, da se prtički ne bodo premaknili že od najmanjši sapici. Na stol jih položite po diagonali. Če želite, lahko na zadnji strani prišijete še vrvici in prtiček zavežete okoli stola.

p_100830597.jpg

Namizni dekor

Naredite "morski" namizni okras. V globlji pladenj iz nepremočljivega materiala dajte nekaj tropskih lončnic (okrasne posode naj bodo azurne barve), okoli njih pa nasujte modro, zeleno in belo okrasno steklo.

p_100830593.jpg

Namesto rož v vaze položite šopke zelenja. Skupaj jih povežite s sukancem. Vzemite prozorne vaze, vodo pa z barvami za živila obarvajte v odtenkih oceana. Namesto prta mizo pogrnite z listi filodendrona.

p_100830596.jpg

Iz šopa travnatih bilk naredite obroček za prtiček. Zavežite jih skupaj, nato pa pritrdite še s sukancem.

p_100830598.jpg

Bralni kotiček

Ob oknu ali v kotu spalnice ali dnevne sobe ustvarite svoj poletni morski kotiček za branje. Opremite ga z ležalnikom, če tega nimate, lahko tudi s kakšnim drugim stolom. Nanj položite nekaj pisanih blazin, okoli kotička pa obesite nekaj papirnatih latern v azurni barvi. Izberite dobro knjigo in preskusite svojo novo oazo. Za še večje udobje zrolajte brisačo za na plažo in jo z dvema vrvema v višini vratu ovijte okoli stola.

p_100830604.jpg

Sveče

Imate sveče v kozarcu oziroma v prozornih svečnikih? Ovijte jih z dekorativnim papirjem. Na steklo ga pritrdite z obojestranskim lepilnim trakom. Za dekoracijo okoli papirja v različnih vzorcih ovijte še sukanec v izbrani barvi.

p_100830599.jpg

Nočno omarico prekrijte s pleteno podlogo za na plažo

Zazibljite se v sen z mislijo na koktajle in pesek med prsti. Nočno omarico prekrijte s pleteno podlogo za na plažo.

Posteljno vzglavje

Poskrbite za atraktivno posteljno vzglavje. Nad posteljo namestite palico, nanjo pa obesite zaveso z motivom, ki ga najdete na ležalnikih ali senčnikih za na plažo. Tkanino lahko potegnete tudi skozi vrv v eni od barv zavese, na steno pa jo pritrdite z žebljema. Za češnjo na vrhu smetane v izbrano tkanino oblecite še okrasno blazino.