Na dogodek so bili povabljeni končni kupci, ki so imeli ta dneva posebne sejemske ugodnosti (popuste), in njihovi poslovni partnerji iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Češke, BiH itd. Uradni del se je začel z nagovorom direktorja Boštjana Prebila, nadaljeval z nagovorom župana občine Komenda Tomaža Drolca in še nekaj slavnostnih govornikov.

abc3.jpg

Podjetje skrbi tudi za lokalno skupnost

Drolec je med drugim pohvalil skrb podjetja Dilex za lokalno skupnost (različne donacije) in zaželel še naprej tako dobro sodelovanje v naslednjih 15 letih. Poslovnim partnerjem so za 15 let obstoja blagovne znamke Elektro Maschinen v Sloveniji in 10 let obstoja v Srbiji podelili tudi nekaj plaket.

dilex_brez_podpisa.jpg

Zaposleni so družini Prebil (podjetje Dilex je družinsko podjetje) pripravili še posebno presenečenje, poklonili so ji plaketo s fotografijami z različnih dogodkov v dosedanjih 15 letih in podpisi vseh zaposlenih. Vsak od njih ji je tudi voščil, skupaj pa so nazdravili s penino na naslednjih 15 uspešnih let.

dilex_brez_podpisa2.jpg

Poskrbljeno je bilo prigrizek, pijačo, organizirane so bile različne igre s praktičnimi nagradami, za sproščeno vzdušje je skrbel didžej z izbrano glasbo.