Kdo pa si v svojem okolju ne želi nekoliko več pozitivne energije, ravnovesja in miru?

Spalnica

Posteljo umestite tako, da imate z nje pogled na okna in vrata. Vrata omar naj bodo zaprta, nad posteljo pa naj ne visi nič težkega. Postavitev treh ali devetih svetlih lončnic v spalnico naj bi pomagala začiniti dogajanje med rjuhami.

Pisalna miza

Sedite tako, da niste s hrbtom obrnjeni proti vratom, saj boste tako lažje sprejemali pozitivno energijo. Miza naj bo čista in pospravljena. V okolico mize vključite vijolično barvo, ki daje energijo. Mogoče vas bo presenetilo, da je črna barva odlična za kariero in denar ter pomaga spodbujati ustvarjalnost. Ne pozabite na cvetlice ali lončnice, na mizo pa postavite tudi nekaj bolj osebnih spominkov, da boste povezani s tistimi, ki jih imate radi. Tako se boste lažje osredotočili na delo in imeli več energije.

tumblr_l2a2h0pqei1qbmmdbo1_500_large.jpg

Omara

Se v spalnici težko umirite? Morda je tako zaradi omare. Ta mora biti pospravljena, urejena in skrita za vrati. Pustite nekaj praznega prostora v njej, da se bo energija lažje pretakala.

550_100862930.jpg

Dnevna soba

Dnevna soba naj bo topla in vabljiva, odraža naj vaš osebni slog. Vanjo vključite umetnine, fotografije in družinsko dediščino, tako da se bodo tudi gostje počutili dobrodošli. V dnevni sobi naj bo čim več naravne svetlobe, izogibajte pa se svetilom nad glavo, saj je lahko energija zaradi njih preostra.

ideastosteal_livingroom1_600x800.jpg

Kuhinja

Tudi kuhinja naj bo lepo urejena. Vanjo vključite energične barve, zelenje in lončnice, ki ji bodo vdihnile življenje. Za štedilnikom se morate počutiti, kot da imate vse pod nadzorom, zato prostor organizirajte tako, da ste med kuhanjem obrnjeni proti vhodu. Če to ni mogoče, lahko nad štedilnik obesite zrcalo ali kak drug odsevni predmet, ki bo pomagal preusmerjati energijo.

storage7.jpg

Kopalnica

Kopalnica je prostor za čiščenje telesa in duha, zato naj bo čista in pospravljena ter brez nepotrebne krame. Vanjo spadajo pomirjujoče barve, kot so različni odtenki modre, ki vsebujejo energijo jin in spodbujajo občutek miru.