Škatlica za osvežilne bombončke

Verjetno še niste pomislili, da bi za mini album uporabili škatlico osvežilnih bombonov. Vse, kar potrebujete, je prazna škatlica, okrasni papir, s katerim jo boste prekrili (zemljevid vašega počitniškega cilja, na primer), dvostranski lepilni trak, škarje in fotografije. Na škatlico z lepilnim trakom nalepite dekorativni papir in jo okrasite še z nalepkami, gumbi, školjkami in drugimi spominki na počitnice. Na domačem računalniku natisnite fotografije v velikosti škatlice in jih spravite v priročen mini album, ki ga lahko vedno nosite s seboj in pokažete prijateljem.

coasters.jpg

Podstavki za kozarce

Še en preprost način, da ob počitniških fotografijah uživamo vsak dan, so podstavki za kozarce. Kupite preproste podstavke ali uporabite tiste, ki jih imate doma. Najljubše fotografije natisnite na primerno velikost in jih obrežite v obliki podstavkov. S posebnim lepilom, ki je hkrati tudi lak (najdemo ga v trgovinah z materialom za hobije) jih prilepimo na podstavke ter jih nato še nekajkrat prelakiramo. K projektu povabite tudi otroke!

corkboard.jpg

Tabla iz plute

Uporabite navaden okvir za sliko, ki ga najdete v trgovskem centru, iz katerega odstranite steklo. Na površino prilepite pluto, na okvir pa dekorativni papir, na primer zemljevid. Na pluto pritrdite vaše najljubše fotografije ter za še boljši učinek nalepite školjke, kamenčke, biserčke itd. Tablo pritrdite na steno kot sliko.

gallery_photos.jpg

Fotogalerija

Galerijo fotografij, s katero popestrimo omarico ali police, zlahka naredite sami. Potrebujete slikarsko platno, akrilno barvo v želeni barvi in lepilo. Prebarvajte strani in robove platen. Natisnite fotografije v taki velikosti, ki se bo prilegala platnom, in jih nalepite nanje. Vaša fotogalerija je pripravljena.