Predpražnik

Predpražnik je tako lep kot tudi zelo uporaben predmet. Kupite obstojnega in takšnega, ki se sklada z vašimi vhodnimi vrati in fasado vaše hiše. Najbolje je, da posežete po gumijastem, saj ga boste lahko po potrebi z lahkoto in tudi dobro očistili.

Rastline

Če ste ponosni lastnik hiše, pred vrata postavite nekaj lončnic. Če jih nameravate imeti zunaj ves čas, je najbolje, da kupite zimzelene rastline. Te lahko zasadite tudi v zemljo ob poti in tako poskrbite za pravo zeleno dobrodošlico. Lahko pa se odločite tudi za pravo barvno simfonijo. Ko pade mraz, cvetlična korita enostavno prestavite na toplo.

_114335400.JPG

Rastline lahko posadite tudi v viseče košare. Obesite jih v bližino vhodnih vrat ali na verando.

Hišna številka

Poleg standardne hišne številke ali namesto klasične ploščice s priimkom na vratih lahko svoj dom opremite tudi z umetelno izdelanim. Projekta se lahko lotite tudi sami.

Venec

Na vrata obesite venec in poskrbite za unikatno dobrodošlico.

greenlawn.JPG

Vhodna vrata

Samo majhna sprememba, kot je drugačna barva vrat, bo poskrbela za čisto drugačno vzdušje. Še posebno, če jih boste prebarvali z živo barvo. Pazite le, da se bo ta ujemala s fasado.

Laterne

Pot do hiše osvetlite z umetelno izdelanimi laternami, dve pa obesite na steno, vsako na eno stran vrat.

Trkalo

Namesto zvonca ali pa ob njem namestite atraktivno trkalo. Motivov je neskončno, izberite tistega, ki najbolj ustreza vašemu stilu.