Graciozni metulji v kateri koli prostor vnesejo pridih narave in ženstvenosti. Omislite si lahko pohištvo, posodo ali dekor, okrašen s tem motivom, ali pa zidove okrasite s stenskimi nalepkami, na katerih se blešči vzorec metuljev.

V dnevni sobi

Za dnevno sobo izberite sodoben kos pohištva, ki je okrašen z motivom metuljev. Ta kos naj postane osrednji element prostora, ki bo spremenil končno podobo cele sobe. Metulje lahko na leseno pohištvo narišete z barvami ali pa nanj prilepite okrasne nalepke. Metulji so lahko tudi na okrasnih blazinah, če želite unikaten kos dekoracije, pa izberite stole, ki so že zasnovani v obliki metulja.

0305_lessisabore_tjep_chairoftextures_2_resized.jpg

V jedilnici

Dolgočasno jedilnico popestrite z vrsto metuljev, pri tem pa si dajte duška. Odločite se za namizni prt z motivom narave in metuljev ter manjše prtičke, zraven katerih postavite kozarce in čajne skodelice s sliko metulja okarja. Trendovsko podobo prostora za obedovanje zaključite z minimalistično belimi krožniki in srebrnim priborom, ki niso okrašeni z tem motivom.

V spalnici

Za bolj romantično vzdušje v spalnici si omislite posteljnino z vzorcem metuljev, ki se poda tako v otroško sobo kot v elegantnejšo spalnico za odrasle. Prostor dekorirajte še s podrobnostmi v obliki metuljev, na primer talno svetilko, na okna pa dodajte barvit vitraž. Na toaletno mizico postavite pladenj za odlaganje parfumov in ličil, na njegov okvir pa prilepite manjše metuljčke iz tekstila.

metulji_v_domu.jpg

V kopalnici

Domišljiji lahko pustite prosto pot tudi v kopalnici. Izberite zabavne kopalniške zavese, posodo za zobne krtačke, preprogo, koš za smeti in druge dodatke z metulji, ki se barvno in stilsko povsem ujemajo med seboj. Namesto fotografij lahko izberete tudi umetniške slike ali abstraktne motive metuljev - kar vam je bolj všeč. Za piko na i kupite še akrilni pokrov sedežne školjke, na katerem so narisane te žuželke.

Več fotografij interjerjev, okrašenih z motivom lahkotnih metuljev, pa si oglejte tukaj.