Uporabnost

Če je vaš otrok zelo kreativen ali pa ima veliko dejavnosti, kupite posebno tablo še zanj. Tako se ne bo zgodilo, da bi v žaru umetniškega ustvarjanja z glavne kuhinjske table zbrisal kaj pomembnega. Svojo tablo ima lahko otrok tudi v svoji sobi, a če bo v kuhinji, boste njegove šolske in obšolske obveznosti lažje imeli pod nadzorom.

whiteboard.JPG

Namestitev

Tablo lahko namestite na steno ali pa jo zgolj položite na delovno površino ali polico in jo, kadar pridejo gosti, odmaknete izpred oči. Z nekaj spretnosti jo lahko namestite tudi pod mizo in jo po potrebi izvlečete izpod nje, na podoben način kot polico z računalniško tipkovnico. Če imate shrambo z vrati, ki se odpirajo navzven, tablo namestite na notranjo stran vrat. Tako boste vsakokrat, ko jih boste odprli, uzrli, kaj morate postoriti. Če shrambe nimate, lahko tablo obesite tudi na notranjo stran vratc. Če na stenah ali v omarah ni dovolj prostora, tablo položite v lepo škatlo ali klop s prostorom za shranjevanje.

whiteboard.jpg

Če želite imeti tablo za pisanje vedno na vidnem mestu, potem poskrbite, da bo videti lepa. Uokvirite jo (okvir naj se sklada z barvo in stilom opreme), lahko pa se njenega okraševanja lotite tudi sami. Eden od enostavnejših načinov je, da robove oblepite z nalepkami. Na voljo je ogromno vzorcev, barv in dizajnov, tako da vam zagotovo ne bo težko najti tistega, ki bo najbolj ustrezala podobi vaše kuhinje.