Iz okvirjev sestavite samosvojo umetnino

Iz okvirjev različnih velikosti, oblik in stilov kreirajte stenski kolaž. Okvirje pustite prazne in jih enostavno pritrdite na prazno steno v simetričnem ali asimetričnem zaporedju, tako da bodo unikatno polepšali zid. Izberite okvirje, ki se med seboj ujemajo po barvah.

Uokvirite knjižno polico

Če imate na steni odprte police, na katerih imate razstavljene prikupne dekorativne elemente, jih uokvirite v večji okvir. Ta navdihujoč način, da še dodatno poudarite police, bo vaše goste opozoril na vašo brezmejno ustvarjalnost. Čeprav bodo police videti bolj zaprte, so končna podoba še vedno elegantna.

uokvirite_police.jpg

Dodajte magnete

Manjšim okvirjem, ki ste jih prvotno uporabljali za fotografije, dodajte nekaj magnetnih trakov. Iz okvirja odstranite steklo in predhodno sliko, nato pa ga uporabite za uokvirjenje nakupovalnih seznamov, otroških skic, tabel z rojstnimi dnevi ali drugih osebnih reči. Vse skupaj obesite na vrata hladilnika ali kovinsko stensko ploščo.

Uokvirite termostat

Med drugim okvir zlahka izkoristite in ga namestite okoli sobnega termostata za uravnavanje temperature v prostorih. To je namreč genialen način, da preusmerite pogled stran s termostata na elegantno okrašen okvir in poživite dolgočasne stene, še posebno, če steno že krasi tudi drug dekor v podobnem stilu.

fame_heating_control.jpg

Pladnji za osebne pripomočke

Zanimive vintage okvirje lahko spremenite tudi v dekorativne pladnje, na katere postavite nakit, parfume in ne nazadnje pripomočke za osebno nego. Pladenj ima lahko stekleno, leseno ali kartonasto podlago, postavite pa ga na toaletno mizic, saj boste pričarali uporabno dekoracijo.