Sladka teksaška hišica je sestavljena iz 1110 kubičnih metrov medenjakov in je bila s strani Guinessove knjige rekordov že potrjena kot največja hišica iz medenjakov vseh časov. Sicer pa jo je »zgradil« zasebni golf klub imenovan Trainers Club, ki pravi, da so se ostro držali Guinnessovih pravil in je vsa zunanja struktura užitna. »Vsi smo medenjake seveda poskusili,« je za spletno stran GoodMorningAmerica.com povedal vodja kluba Bill Horton in nadaljeval: »Zgodilo se je celo to, da me je prvi dan, ko nas je obiskal predstavnik Guinnessovih rekordov, in sem ga peljal okrog hišice, vprašal, ali je užitna. Takrat sem se sklonil, s tal pobral odlomljen košček s hišice, in ga pojedel. Pogledal me je in dejal: 'Ali je stvar res užitna, ali pa ste idiot'.«

Hišica je zgrajena iz 22.304 kosov različnih sladkarij in so jo gradili kar mesec dni. Poleg sladkarij, ki so namenjene okraševanju, pa so porabili tudi več kot 800 kilogramov masla, 7200 jajc, 851 litrov naravnega sladila melasa, več kot tri tone moke in skoraj tono in pol rjavega sladkorja. Skupaj z vsemi sladkarijami na njej ima hišica tako 36 milijonov kalorij.

Poleg tega, da morajo dnevno skrbeti za obnovo in popravila hišice, imajo kar nekaj težav tudi z vremenom in pa čebelami, ki veselo obletavajo medenjake in sladkarijo. Hišico, v kateri sedi celo božiček, obiskovalci lahko obiščejo le še do 14. decembra.