Nedolžnost Catarine Migliorini je lani na spletni dražbi z naslovom Zaželene device, ki jo je organiziral avstralski filmar Justin Sisely, kupil nek Japonec. Premagal je konkurenco še 14 moških, večinoma sicer Brazilcev, pa tudi Indijcev, Avstralcev in Američanov, ki so se prav tako potegovali za mlado Brazilko, navaja francoska tiskovna agencija AFP.

Kot je pojasnila, se je z Japoncem, ki naj bi ji vzel nedolžnost, srečala v restavraciji v Sydneyju. "Vendar pa ni šlo za 53-letnega moškega, kot mi je dejal Justin (Sisely), ampak za 21-letnega Japonca. Bila sem presenečena, zato nisva sklenila posla," je povedala. Podrobnosti pa namerava razkriti v knjigi, je še napovedala.

Zato se Migliorinijeva zdaj znova ponuja. "Še vedno sem devica v polnem pomenu besede in nihče mi ne more dokazati nasprotnega," pravi v video posnetku na novi dražbi pod naslovom Zaželene device 2. Organizirala jo je sicer na lastni spletni strani.

"Odločila sem se ponuditi svojo nedolžnost in tokrat zares. Torej vsi zainteresirani, moški ali ženske, javite se," je zapisala. Upa pa, da ji bo dražba navrgla vsaj 680.000 ameriških dolarjev. Ali je kaj denarja vendarle dobila iz prvega posla, pa ni povedala.