"Zagotovo nas čaka težko delo, po drugi strani pa pričakujem lepo rokometno predstavo. Prepričan sem, da so moji varovanci ambiciozni in željni uspeha. Predvsem v obrambi moramo biti res odlični ter zapreti vse poti do našega gola, v napadu pa bo potrebno biti iznajdljiv in skušati najti prave rešitve ter avstrijsko zasedbo držati v 'šahu'. Potrebovali bomo tudi polne tribune, zato vabim vse, da pridejo v dvorano Tabor spodbujati naše moštvo," je dejal strateg vijoličastih Marko Šibila.

Prav tekma v Bregenzu in niz neporaženosti v domačem prvenstvu potrjujejo dobro formo rokometašev iz mesta ob Dravi. Moštvo deluje vse bolj uigrano, kar dokazujejo tudi dobre predstave novincev v moštvu. Eden izmed teh je zagotovo reprezentant iz BiH Dejan Malinović. "Menim, da smo si na gostovanju v Bregenzu ustvarili ugodno izhodišče, čeprav bi po prikazanem to lahko bilo še ugodnejše. Zgrešili smo preveč čistih priložnosti, tako da smo v pripravi morali popraviti kar nekaj zadev. Nadejam se, da nam bo uspelo in se tako uvrstimo v nadaljnji krog. Upam, da bo prišlo lepo število gledalcev, z nizom sedmih zaporednih zmag v prvenstvu si to tudi zaslužimo," je pred sobotnim dvobojem dejal 21-letni Malinović.

Na sobotni tekmi bosta sodila Španca Javier Alvarez Mata in Ion Bustamante Lopez, delegat pa bo Črnogorec Nebojša Vujisić.