Jesen na morju je še posebej čarobna, obogatena s sladkostjo kakijev, omamnim vonjem pečenega kostanja, svežim oljčnim oljem, prestižnim belim tartufom ter darovi morja, ki so v tem času v največjem izobilju: jadranski lignji, skuše, orade in morski listi.

V portoroških hotelih LifeClass čarobne darove narave nadgrajujejo s prav posebno ponudbo zabave in rekreacije.

Vaša pljuča vam bodo hvaležna blagodejnega morskega zraka, s katerim jih boste napolnili na vodenih kolesarjenjih do Pirana, Strunjana ali Sečoveljskih solin, vodenimi sprehodi, nordic walking-om ali pa jutranjo jogo na sončni terasi.

Najmlajši bodo svoje spretnosti preizkusili na ustvarjalnih delavnicah v Mini Klubu, kjer bodo tokrat izdelovali čisto prave ˝čarobne palice˝, krasili bučo velikanko in se zabavali ob družabnih igrahZa dušo malo večjih otrok pa bodo poskrbeli romantični klavirski večeri v Cafe Centralu.

Terme in Wellness LifeClass so na voljo vsem, ki se želijo aktivno sprostiti, podaljšati ugodne učinke poletja ter pripraviti svoje telo na zimo. Prava popestritev ponudbe pa so ayurvedski terapevti iz Indije, ki v Shakti - Ayurveda Centru pod budnim očesom dr. Kavithe Shyamala izvajajo avtentične ayurvedske tretmaje.

Da bodo čarobne počitnice zares dosegljive, so pripravljene posebno ugodne cene, ki se za bivanje v hotelu Neptun 4* pričnejo že pri 49€ na odraslo osebo v vključenim polpenzionom, v Sloveniji 4* od 59€ v Grand Hotelu Portorož s 5* pa že od 69€.

Vaš otrok, ki ni starejši od 14 let bo v sobi z obema staršema bival brezplačno.

Preživite čarobne dni s svojimi najdražjimi ter si napolnite baterije na slovenski Obali v LifeClass Hotels & Spa Portorož.