Massa je poleg slabših rezultatov svoje delodajalce verjetno razočaral tudi z nepazljivo vožnjo, saj je na zadnjih treh dirkaških vikendih razbil kar štiri Ferrarijeve dirkalnike, zato se tudi vodilni možje moštva iz Maranella začeli razmišljati o njegovi zamenjavi.

Po poročanju italijanskih medijev naj bi bili v igri za drugega dirkača Ferrarija sedaj trije dirkači, Jules Bianchi, Nico Hulkenberg in Paul di Resta.

Bianchi je obetavni Francoz, ki je šel skozi Ferrarijev razvojni program za mlade dirkače, v tej sezoni pa je za volanom dirkalnika Marussie debitiral v formuli ena.

Hulkenberg je lani navduševal pri Force Indii, nato pa storil napako, ko je prestopil k Sauberju, ki je sedaj na robu bankrota in dirkačem ter zaposlenim ne plačuje plač, zato je vse bolj jasno, da Nemec ne bo več dolgo pri švicarski ekipi.

Britanec Di Resta si hitro gradi ime v formuli ena, saj ne dela veliko napak, njegovi rezultati pa so zelo solidni in konstantni - letos je le dvakrat ostal brez točk. Zdi se, da bi bil idealen drugi voznik ob Fernandu Alonsu, Force India pa ga je pripravljena ob pravi ponudbi pustiti v drugo moštvo.