Prisotne, med katerimi je bil tudi Massimov dolgoletni sodelavec in prijatelj Zoran Predin, je Massimo nagovoril v odlični slovenščini. Slovenski jezik ga navdušuje že od bivanja v Kopru, saj se je želel naučiti jezika države, v kateri služi denar. Veselo je povedal tudi, da ga fascinira uporaba dvojine.

Vse zbrane je preko telefona pozdravil tudi glasbenikov dolgoletni prijatelj Vlado Kreslin, ki ga Massimo spremlja že od svojega 18. leta. Kreslin bo eden od odločilnih gostov na odru velike Arene med kar sedemnajstimi glasbeniki, ki bodo spremljali Massima.

Napovedani veliki koncert z izjemno produkcijo, kot je Massimo še ni delal, bo obeležil njegovo tridesetletno bogato kariero, in kot smo vajeni od glasbenika, velikega perfekcionista, je tudi tokrat vsa idejna zasnova njegova. Kot je povedal, si ne želi velikega spektakla pop izvajalcev, ampak želi pustiti vtis. Izredno je hvaležen puljskemu županu, ki je odobril njegov nastop. In še namig: cenejše vstopnice za koncert so v prodaji le še do 1. julija na vseh Eventimovih prodajnih mestih. ea