Med 11. in 17. uro se bo 30. junija 2013 dogajalo ogromno, v vseh Cineplexx kinematografih bo mogoče srečati maskote, s katerimi se bodo otroci lahko fotografirali, na vsaki lokaciji bodo otroci imeli tudi priložnost, da jim profesionalni maskerji porišejo obraze in jih za en dan spremenijo v priljubljene like animiranih filmov. Hostese bodo najmlajšim delile sokove Rauch Yippy in vodo Jana, za sladkosnede bodo na dosegu roke Haribo medvedki.

Na ta dan bodo na ogled kar trije animirani filmi hkrati! Otroci in njihovi starši, pa tudi vsi ostali ljubitelji odličnih animiranih filmov si boste lahko ogledali film Skrivnostni varuhi gozda 3D, in pa filma Pošast z univerze 3D, ter Krila. Vsi filmi so sinhronizirani v slovenskem jeziku. Vstopnica za vsakega od filmov v 2D bo na ta dan 4 €, za ogled v 3D tehnologiji pa bo vstopnica za posamezni film znašala 5,5 €.

Nova platna, slika, ostra kot britev, kristalno čist zvok... Cineplexx je edini 100% digitalizirani kino v Sloveniji, ki pripravlja vedno nova presenečenja!

Starši, pripeljite otroke in skupaj doživite nov svet kina in zabave! Obiščite tudi spletno stran cineplexx.si in Facebook stran Cineplexx Slovenija. Vašega obiska na svojem blogu pa bo zelo vesel tudi DOMEN ČUDEN, ki z zabavnim in nekoliko posebnim pogledom na svet predstavlja »Življenje v kinu«.