Dennis Bettin s kölnske fakultete za šport je v soboto na nedeljo s trimetrske skakalnice v bazen skočil natanko 714-krat. Gre za svojevrsten dosežek, ki po pisanj časnika Die Welt ni uspel še nikomur. Za petindvajsetletnega ekstremneža je bil podvig nadvse naporen, saj je že v soboto zvečer zaradi utrujenosti začel bruhati, zagrabili so ga krči, na nogah pa so se mu začele pojavljati modrice.

»Čas je za počitek,« so Bettina pozivali opazovalci, a se ta, v že napol raztrganih kopalkah, ni pustil motiti: »Pustite mi, da končam,« jim je po pisanju nemških medijev odvrnil Bettin. Naposled so zdravniki študenta le prepričali, da si vzame šesturni odmor, a se je že po treh urah znova vrnil na skakalnico, odločen, da dokonča svoj podvig. Naposled mu je to tudi uspelo, s čimer se je vpisal v Guinnessovo knjigo rekordov.

Bettin je bil pred leti tekač na dolge proge, a se je tega kmalu naveličal in se podal v ekstremnejše vode. Za nenavaden podvig se je odločil, potem ko je nanj naletel v knjigi rekordov. »Začel sem listati in se spraševati, kateri rekord lahko podrem. Bilo je veliko možnosti,« je priznal študent, ki že razmišlja o novih izzivih..

»Naslednji podvig bo morda še bolj nor, vendar vam zaenkrat ne smem še ničesar izdati,« je skrivnostno zaključil Bettin.