Ponosni lastnik restavracije, kjer kuhajo izključno sarajevski kuharji, je Husko Hajdarpašić, sicer znan tudi kot dolgoletni najemnik Kavarne Pločnik na Prešernovem trgu. Na sinočnjem odprtju se je trlo gostov od vsepovsod, ob spremljavi bosanskih godcev pa se je malicalo jagenjčka, jedi »izpod sača« (po slovensko črepnje), čevape, pite in drugo. Jedi seje zalivalo z viskijem, raznoraznim žganjem, vinom in pivom. Na svoj račun so prišli tudi vegetarijanci - raznih solat je bilo v izobilju -, ki so se na koncu posladkali še z baklavami, hurmašicami, tulumbami in drugimi bosanskimi »slatkiši«.

Prijetno druženje ob bosanski gastronomiji je malo pred polnočjo prekinila le policijska patrulja, ki je zaradi grožnje s podtaknjeno bombo izpraznila lokal. Nekateri znani gostje so jo jadrno popihali, drugi pa so ostali pred lokalom, kjer se je zabava nadaljevala še pozno v noč.