Koncert bo v ljubljanskih Križankah, v akustično odličnem okolju, najbolj primernem za tovrstno zvrst glasbe, in sicer v ČETRTEK, 30. maja, ob 21. uri.

Illegal EAGELS je skupina, ki res jemlje dih. Tisti, ki ste kdaj doživeli koncert skupine Eaglese v živo, boste verjetno lahko potrdili, da so celo boljši od originalnih Eaglesov, tisti, ki pa jih še niste slišali nikoli, morate ta koncert preprosto doživeti, da bi razumeli, zakaj številni kritiki pravijo, da so njihove skladbe odigrane do popolnosti kot originalne in za marsikaterega poslušalca celo bolje. Skupina uporablja enake instrumente kot Eaglesi in iz njih izvabljajo neprecenljiv zvok, še posebno iz akustičnih kitar, kar daje koncertu še poseben čar. Prav zato je njihov uradni naziv World's Greatest Eagles Tribute.

Skupina je imela številne koncerte po vsem svetu, največ pa nastopajo v Ameriki, Angliji in drugod po Evropi.

Njihovi koncerti so prava poslastica in če želite zares podoživeti legendarne EAGLESE, je to pravi trenutek, saj boste imeli občutek, kot da pred vami stojijo pravi EAGLESI.

Na koncertu v ljubljanskih Križankah bodo predstavili vse največje uspešnice legendarnih EAGLESOV, kot so: Hotel California, Take It Easy, Tequila Sunrise, Desperado, New Kid in Town, Heartache Tonight in številne druge.

Skupino Illegal EAGLES sestavljajo vrhunski angleški glasbeniki Jeff Green, Darin Murphy, Keith Atack, Garrteh Hicklin in Phil Aldridge.

Vstopnice so po izjemno ugodni ceni  od 22 EUR že na voljo v predprodaji (redna cena bo na dan od 30 EUR) na vseh Eventimovih prodajnih mestih.