Med kajakaši je Žnidarčič, ki se praktično z vsakega spustaškega velikega tekmovanja v zadnjih letih vrača z žlahtnimi kovinami, na njemu dobro znanih soških brzicah v finalu za 1,51 sekunde prehitel Čeha Tomaša Slovaka, tretji pa je bil Francoz Theo Devard. Od Slovencev so v finalu veslali še Tim Kolar, ki je bil peti, Simon Oven, ki je bil deveti, in Maks Frančeškin, ki je zasedel 11. mesto.

Med kanuisti je zmagal Francoz Guillaume Alzingre, ki je za 27 stotnik sekunde prehitel Cofa. Tretji je bil Čeh Ondrej Rolenc. Izkušeni Simon Hočevar je bil tokrat peti, kolajno je zgrešil za 29 stotink sekunde.

V finalu kajakašic je od Slovenk veslala Ajda Novak in bila osma. Prva tri mesta so osvojile Francozinje Sixtine Malaterre, Charlene Le Corvaisier in Manon Hostens. Med kanuistkami so nastopile zgolj štiri tekmovalke, najhitrejša je bila Francozinja Julie Paoletti.

Popoldne so izpeljali še ekipne tekme. Za slovensko veselje so poskrbeli Hočevar, Cof in Peter Žnidaršič, ki so bili tretji. Za zmagovalci Francozi so zaostali 4,17 sekunde. Srebro je pripadlo Čehom, ki so zaostali 2,02 sekunde.

Med kajakaši so zmagali Čehi pred Francozi in Italijani, Slovenci Kolar, Oven in Žnidarčič so bili peti, za kolajno pa so zaostali 1,76 sekunde. Med kajakašicami so slavile Francozinje pred Švicarkami in Nemkami.