Z nenehnimi vlaganji tamkajšnji gostitelji vsako leto nadgrajujejo svojo turistično ponudbo in uvajajo novosti, ki privabijo vse več novih in povratnih gostov. Letošnje goste bo razveselilo pet popolnoma novih sanitarnih prostorov, več družinskih bungalovov in novi sistem zaklepanja. Poleg tega so razširili območje peščene plaže in zagotovili večje število ležalnikov, za hedoniste pa pripravili še Cocktail bar in sladice v restavraciji.

Naselje Pine Beach ima v okviru svoje »all inclusive« ponudbe več kot dvajset možnosti za športne aktivnosti za obiskovalce vseh starosti, letošnje goste pa bo presenetila nova steza za kegljanje, kajaki, oprema za deskanje na vodi in otroški kotiček. Novost letošnjega leta je tudi Adventure Park za otroke, ki nadgrajuje Adventure park za odrasle iz leta 2011. V ponudbi najdete še mini golf, Aqua park, najstnike pa vabijo v Teenage klub, v katerem se bodo ti lahko družili in zabavali s svojimi vrstniki.

Gostje naselja lahko obiščejo številne okoliške kulturno-zgodovinske in naravne znamenitosti. Najbolj priporočljivi in obiskani so Zadar, Šibenik, narodni park Kornati, Krka in Paklenica, naravni park Vransko jezero ter Talašćica. Vse potrebne informacije o vodenih izletih ali pohajkovanjih v lastni režiji dobite na recepciji.

Pomembno je omeniti še, da gostje svoje avtomobile parkirajo na parkirišču pred vhodom v naselje, ker je le-to sprehajalno območje, tamkaj zaposleni pa se po njem prevažajo na majhnih električnih vozilih. Koncept naselja je izvorno sredozemski z le nekaj manjšimi dopolnitvami za več udobja, ker ga želijo ohraniti v vsej svoji pristnosti.

Če se vam vsi hoteli, apartmaji in kampi zdijo enaki, je čas za nekaj svežega – čas je, da obiščete Pine Beach. Več informacij na: www.pinebeach.hr oziroma na tel. +385 (0)23 250 961.