Pred tem naj bi bil rekorder z največ ogledi videa v enem dnevu Justin Bieber, čigar video za pesem Baby si je v 24 urah ogledalo 8 milijonov ljudi. Kasneje se je ta podatek izkazal za napačnega. V resnici je na drugem mestu video KONY 2012 o ugandskem voditelju Josephu Konyju, ki si ga je v enem samem dnevu ogledalo 30 milijonov ljudi, vendar to ni bilo v prvih 24 urah.

Gangnam style z 1,55 milijarde ogledov

Gentleman je na youtube v manj kot štirih poskrbel za 100 milijonov ogledov. Za lažjo predstavo naj povemo, da je za tako število ogledov Gangnam style potreboval skoraj dva meseca. Do danes ima drugi Psyjev video že več kot 200 milijonov ogledov. Sicer pa Gangnam style ne miruje. Danes ima vsega skupaj že več kot 1,55 milijarde ogledov in je tako še vedno na čelu najbolj gledanih videov vseh časov.

Top pet najbolj gledanih videov na youtube vseh časov

Na drugem mestu najbolj gledanih videov vseh časov je kot rečeno Justin Bieber in njegova pesem Baby z nekaj več kot 800 milijoni ogledov, na tretjem mestu je pesem On The Floor Jennifer Lopez feat. Pitbull z nekaj več kot 600 milijoni ogledov. Na četrtem mestu je pesem Love The Way You Lie Eminema in Rihanne, ki ima nekaj več kot 552 milijonov ogledov, na petem mestu pa Party Rock Anthem skupine LMFAO z 531 milijonov ogledi. Med top 30 videi z največ ogledi imajo Bruno Mars, Rihanna in Justin Bieber vsak po tri, Lady Gaga in Adele vsaka po enega, zagotovo pa je presenečenje na 24. mestu, kamor se je uvrstila pesem The Gummy Bear Song.