V šestih hodih oziroma postajah naj bi na poseben način pokazali šest najpomembnejših točk na poseben način prenovljene in v hotel spremenjene stavbe ob Ljubljanici.

Kakih petdeset obiskovalcev so najprej pogostili ob šanku s posebnim martinijem, simpatičnima didžejkama in ne preveč oblečenimi plesalkami s frizurami a la Grace Jones. Malical se je fingerfood.

Na naslednji postaji v kletnih prostorih, kjer je urejena vinoteka, je nastopal Aleš Kristančič (verjetno najbolj zabaven človek na prireditvi) s penino Puro iz leta 2005 v magnumski steklenici. Družbo mu je delala violina Uroša Klinca – po mnenju stroke trenutno najboljši pršut pri nas.

Na tretji točki je francoski mojster Benjamin Launay pripravljal in stregel predjedi iz ravno preminulega jastoga in Moviin sauvignon.

Četrta postaja je bila soba 27, v kateri so ponujali razstavo perila Agent Provocateur, s pripadajočim ženskim telesom na postelji in še bolj nujnim Veuve Clicqoutom ob kanapeju z lososom. Jasno, ponudili so še ogled sveže prenovljenih dizajnerskih sob v hiši, pravzaprav v hišah, ki so bile še kako leto nazaj popolne ruševine.

Na peti postaji je vsakega gosta obdelala Tajka, in sicer s petnajstminutno porcijo masaže iz wellness kluba Sense. Kar malce nepričakovano lomljenje hrbta pred velikim finalom z jazz bendom in pevko.

Logično, na šesti postaji, na terasi z bazenom so ponudili še zabavo z žarom. Mladi kuharski pomočnik iz Čila (njegov dedek je bil iz Maribora) je na jajčno omako pristavljal na žaru pečene hobotnice, brancina, rostbif in piščanca. Publika je poplesavala in morda celo bolj kot to - tudi zaradi dežja, ki je nagajal – srebala vino briškega mojstra Kristančiča.