Od Slovenk so v finalu nastopile prav vse skakalke. Eva Logar (245,7 točke) je zasedla 11. mesto, Špela Rogelj (239,4) in Urša Bogataj (238,9) sta se zvrstili na 17. oziroma 18. mesto, Anja Tepeš (238,2) je bila 20., Maja Vtič (234,6) pa 22.

Tudi na predzadnji tekmi sezone so se slovenskim skakalkam izmaknile tako želene stopničke. Ponovila se je zgodba s prejšnjih tekem, ko slovenskim skakalkam uspe narediti le po en res dober skok na tekmo. "Rezultatsko sem lahko zadovoljen z nastopi naših deklet, a tudi tokrat nobeni ni uspelo prikazati dveh res dobrih skokov. Do konca sezone nas čaka le še tekma v Oslu in obljubljamo, da se bomo tudi na zadnji tekmi sezone borili za najvišja mesta," je po tekmi dejal trener slovenske reprezentance, Matjaž Triplat.

V ospredju je še tretjo zmago v sezoni slavila 18-letna Američanka, ki se je na minulem svetovnem prvenstvu v Predazzu tudi okronala z naslovom svetovne prvakinje. Druga je bila 16-letna Takanašijeva, ki je že pred zadnjimi tekmami sezone osvojila veliki kristalni globus. Na današnji tekmi je bila tretja Avstrijka Jacqueline Seifriedsberger.

Smučarske skakalke se zdaj selijo v Oslo, kjer jih v nedeljo, 17. marca, čaka še zadnja tekma sezone.