Zakaj je Zlata nit, ki preverja kakovost odnosa med zaposlenimi in organizacijo, v teh časih po vašem mnenju tako zelo pomembna?

Osebno verjamem, da samo srečni ljudje lahko ustvarjajo srečno družbo – in to pomeni uspeh. Srečen pa si lahko, če na vseh ravneh čutiš samega sebe in delo je definitivno področje, kjer moraš biti kreativen in izpolnjen. Dnevnikova Zlata nit nam je všeč zato, ker ni le na načelni ravni, temveč v praksi poudarja pomen zaposlenih.

Kako naj sodelovanje v Zlati niti podjetja obrnejo sebi v prid – v smislu uvajanja dobrih praks in izboljševanja organizacijske kulture ter nenazadnje trajnostnega razvoja?

Je eden od izvirnih načinov, na katere lahko podjetja in seveda poslovni liderji sami pri sebi preverjajo kako dobri so v resnici pri delovanju z najpomembnejšimi deležniki- zaposlenimi in ostajajo odprti za nove ideje, nove načine razmišljanja in nove prakse. Zlata nit nas pritegne zato, ker v njenem duhu ni zaznati zgolj tekmovanja, temveč sodelovanje.

Zakaj je torej sodelovanje AmCham v Zlati niti pomembno?

Osrečuje me, da ves moj tim vibrira v duhu »srečni ljudje – srečna družba« in zato smo ponosni, da smo podporni partner Zlate niti, ker lahko tudi na ta način širimo svoje prepričanje in poslanstvo. jpš