Plaža kampa s svojo naravno lepoto in pestro ponudbo vsebin, kot so vodni svet za otroke, trampolini, najem koles in bogat celodnevni animacijski program, pa tudi z dobro restavracijo, picerijo in bari zagotovo izpolnjuje vsa merila kakovosti, za kar je že pred leti prejela okoljski znak Modra zastava. Kamp je bil večkrat nagrajen s posebnimi priznanji za kvaliteto (v letu 2011 najboljši hrvaški kamp), že od leta 2008 pa je kategoriziran s štirimi zvezdicami, kar si je zaslužil z nenehnim vlaganjem v kakovost ponudbe.

Kampiranje za mnoge pomeni vrnitev k naravi. Z visokimi standardi, ki jih zagotavlja, omogoča kamp Straško preživljanje idealnih počitnic ob uživanju na najlepši plaži na Jadranu, soncu in v bistrem morju. Bogata ponudba športno-rekreacijskega centra in animacijskih programov za goste prek celega dne ter večeri v zabavnem centru bodo le še izpopolnili vaše bivanje v kampu.

Gostom so v kampu na voljo parcele s površino od 120 do 140 kvadratnih metrov s potrebnimi priključki (elektrika, voda, SAT-TV) ter popolnoma opremljene mobilne hiške. Zahvaljujoč naravnemu položaju je veliko namestitvenih enot ob morju. Tudi sanitarni bloki, ki so zelo važen del kakovostne ponudbe, so obnovljeni in prilagojeni potrebam vsakega kampista, pozabili pa niso niti na okolico in rastlinje, ki še dodatno polepša videz celote.

Kamp Straško svojim gostom ponuja celovito storitev, kar pomeni, da je večina storitev (uporaba elektrike in vode na parcelah in mobilnih hiškah, uporaba vseh sanitarnih objektov, celoten animacijski program ter vse storitve športnega centra) že vključena v ceno namestitve. Za otroke so urejena številna igrišča, igralnica in odlična animacija, v ponudbi kampa pa je tudi varstvo dojenčkov.

Kamp Straško je bil v akcijah NAJ KAMP 2012 in NAJ KAMP 2011 izbran za najboljši hrvaški kamp v kategorij velikih kampov v Dalmaciji in kategoriji naturističnih oziroma mešanih kampov.