Zadnjih nekaj let pošteno dviga prah na slovenski igralski, voditeljski, imitatorski, pevski in spletni sceni, v eni roki drži tris viktorjev in gong, v drugi pa leto dni starega malčka, posebna predstavitev pa ni ravno potrebna. Poleg tega pa se tako ali drugače več kot odlično, vedno znova in skoraj da vsak teden ponovno predstavi in nase opozori sam.

Klemen Slakonja je že kot imitator na šovu Hri-Bar pritegnil pozornost, še prej ste ga lahko poslušali na Radiu Ga Ga. Od tam se je po letu in pol lepih popoldni selil na Emo, nato pa kot voditelj na evrovizijski misiji milo rečeno za mikrofonom zasenčil vsaj tretjino nastopajočih.

Tokrat je svoj zvesti fan klub in še skoraj sto tisoč drugih Slovencev navdušil s še eno priredbo svetovnega spletnega fenomena Gangnam Style. Kljub temu, da so njegovi posnetki na spletu vedno hit, pa je ''JJ Style'' vseeno svojevrsten fenomen, saj si je v pičlih dveh dnevih na spletu priklikal slabih 100 tisoč ogledov.

''Najlažje'' je sesti za monitor, odpeti nekaj not in nato s spretnimi udarci po tipkovnici in miški ustvariti fotomontažo, na kateri bi karakter, na las podoben (morda bolje rečeno brez las podoben) našemu premierju, prepeval nekaj v stilu ''op op op op opa politična kriza style''. Vendar to ni, Klemen Slakonja, niti ne nekaj, kar bi od njega pričakovali. Vsaj po tem, ko preoblečen v Poševnico, oprostite Slasha, zleknjen na fotelju, odigra kitarski riff, ali po tem, ko na Emi zapoje skladbo, sestavljeno iz 16 drugih skladb, ne. Tako se s plešasto lasuljo, zlikano obleko, sedeč na stranišču s hlačami spuščenimi do kolen in z izvrstnim grosupeljskim naglasom loti trenutno najbolj pereče teme, lahko bi rekli tudi osebe, v državi.

Nekateri ga že vse odkar je začel s svojimi humornimi parodijami na vse mogoče, ki vsebujejo predvsem veliko (kvalitetnega) petja, primerjajo z dvojcem Zrnec Bizovičar, še posebej s prvim. Sledeč spletnim komentarjem po mnenju velike večine vedno zadane žebljico na glavico, so pa tudi taki, za katere je postal že ''zlajnan''. Kljub temu pa, da je 27-letnik še vedno primarno igralec, si očitno tudi v spletnih in televizijskih vodah ne ''pusti preveč soliti pameti'', kot je sam o sebi nekoč dejal. Glede na to, da je v času pisanja tega prispevka gledanost samo zadnjega omenjenega videa, v nekaj deset minutah zrasla za vsaj štiri tisoč ogledov, je očitno na dobri poti. Če pa ga zaradi zadnjega podviga že čaka kaka tožba, žal še ni znano.