Marcus in Juliana, BrazilijaPo Ljubljani sva se prvič sprehodila včerajšnje popoldne in v tem času nama je uspelo narediti že od tristo do štiristo posnetkov. Še dobro, da je spominska kartica dovolj velika za vse posnetke. Ravno včeraj sva se namreč pogovarjala o tem, koliko manj fotografij sva včasih prinesla z dopusta, danes pa si tega ne znava več predstavljati.

Nadal, TajskaTukaj sem že tri dni, ostala bom še dva. Naredila sem že veliko fotografij, sploh jih ne štejem več. Sedaj imam namreč digitalni fotoaparat, ki mi to omogoča, včasih, ko je bilo treba še kupovati filme, pa je bilo fotografij manj. A čim več je fotografij, tem lažje lahko podoživim vse lepe trenutke. Zato slik tudi ne brišem.

Virag, MadžarskaVerjetno mi bo v dveh dneh uspelo narediti približno sto fotografij. Neomejenost, ki mi jo omogoča razvoj tehnologije in digitalnih fotoaparatov, mi je všeč in danes si ne znam več predstavljati, da bi bila pri fotografiranju številčno omejena. Še vedno pa izberem nekaj najboljših fotografij, jih dam razviti in potem shranim v albumu. žir