Inter Milano je v skupini H gostoval pri beograjskem Partizanu in zmagal s 3:1. Slovenski vratar Samir Handanović je branil celo tekmo, gole za Inter pa sta dosegla Rodrigo Palacio v 51. in 75. ter Freddy Guarin v 87. minuti. Inter ima v skupini 10 točk, toliko kot kot Rubin Kazan, ki je nocoj ugnal Nefči Baku v gosteh z 1:0, Azerbajdžanci in Srbi pa imajo le točko, tako da je v tej skupini že vse znano glede potnikov v šestnajstino finala.

V skupini D za Newcastle ni igral poškodovani Haris Vučkić, njegovi soigralci pa so v Bruggeu igrali neodločeno 2:2 in imajo po štirih krogih osem točk oziroma eno več kot drugouvrščeni Bordeaux, ki je danes z 1:0 odpravil Maritimo Funchal.

V skupini F pa ne kaže dobro slovenskemu napadalcu Timu Matavžu, ki je s svojim PSV s štirimi točkami na tretjem mestu skupine F. Nocoj je slovenski reprezentant igral celo tekmo, a so se zmage veselili domačini iz Stockholma, AIK Solna, ki so slavili z 1:0. Vodi Dnjepr Dnjepropetrovsk z devetimi točkami, sledi pa Napoli s šestimi. Slednji je danes vodilno ekipo iz te skupine nadigral s 4:2, vse 4 gole pa je zabil Edison Cavani.

Sicer pa so si napredovanje zagotovili še Bayer s slavjem 3:0 nad dunajskim Rapidom, Hannover s 3:2 nad Helingborgom in Lyon z zmago s 3:2 v gosteh proti odpisanemu Athleticu Bilbau.