Speedrecruiting dogodek je namenjen predvsem delodajalcem, ki imajo premalo časa in bi radi hitro spoznali dobre potencialne tržnike. V dobri uri tako lahko opravijo 20 intervjujev, ki trajajo največ tri minute. Delodajalci, ki se bodo udeležili dogodka, bodo najprej izbrali kandidate, ki so zanje zanimivi, nato z njimi opravili prave intervjuje.

Če se sprašujete, ali so le tri minute dovolj, da spoznate kandidata, vam v MojDelo.com odgovarjajo, da vas mora dober tržnik znati prepričati v treh minutah. Če tega ne zna, ni dober tržnik. »Podjetja na speedrecruitingu najdejo primerne kandidate, na zadnjem takšnem dogodku je npr. eno izmed podjetij kandidata zaposlilo v 24 urah po srečanju,« pojasnjujejo v največji zaposlitveni agenciji pri nas.

Kandidati, ki so jih zbrali za speedrecruiting prihodnjo sredo, imajo močno željo postati odlični tržniki in za dosego tega cilja vlagajo svoj denar in svoj čas. Zadnje tri mesece so se namreč v družbi marketinškega guruja Aleša Lisca pripravljali na samostojno pot. Da gre za resnično dobre kadre, MojeDelo.com delodajalcem ponuja možnost brezplačnega spoznavanja potencialnih sodelavcev, če katerega izmed kandidatov zaposlijo, pa investicija znaša 950 evrov + DDV. Če se kandidat v treh mesecih od zaposlitve slučajno izkaže za neprimernega in ga delodajalec odpusti, pa mu MojeDelo.com vrne vloženi denar.

Delodajalci se lahko na dogodek prijavijo po telefonu na številko 080 13 35 ali pišejo na podpora@mojedelo.com.