Nikakor seveda ne gre pozabiti, da je Sandy uničujoč orkan, ki za seboj pušča razdejanje, dobrodošlo pa je videti, da kljub slabim razmeram ljudje v njem še vedno najdejo kanček humorja. Nekaj takih humornih in na trenutke šokantnih trenutkov smo zbrali v spodnjih posnetkih.

Začnimo z nenavadnim primerom morskega psa, ki se je, zahvaljujoč poplavam, znašel sredi dvorišča. Lastnik domovanja pa je to videl kot priložnost, da je posnel zanimiv prizor.

Poplave sicer za večino pomenijo uničujoč val vode, ki jim zalije kleti in stanovanja, nekateri pa v poplavah vidijo instantni bazen na vrtu in novo igrišče za domiselne športe. Taka sta na primer surfanje po predmestju in brzenje po domači ulici z vodnim skuterjem.

Orkan pa med svojim divjanjem očitno ni zmešal le vetra, vode, drevja in vsega, kar mu je pač stopilo na pot, temveč je, kot lahko vidite na spodnjih dveh posnetkih, zmešal tudi kako glavo ali dve. Tek zgoraj brez, z dodatkom konjske glave in rolanje samoroga v dežju.

Tako imenovano fotobombardiranje je nekaj, česar se očitno tudi v najtežjih trenutkih ne sme zanemariti. Ko novinarju med poročanjem v živo iz območij, ki pričakujejo orkan in kjer naraščajo vode ter piha veter, v ozadju mladina začne plesati ''gangnam style'', na drugi strani ekrana res redko kdo lahko ostane resen. (Tudi mi nismo.)

Pa kaj, če pač malo dežuje. Za piknik ni nikoli napačen čas. Ali pač?

Da je Sandy tudi v politiko prinesla nekaj humorja pa je dokazal Karl Frisch, kolumnist in demokratični strateg, ki je kot gost televizijskega šova War Room, (ironično) dejal, da je povsem brez pomena govoriti, ''da orkan Sandy prihaja zaradi globalnega segrevanja in slabe okoljske politike, če pa vsi dobro vemo, da je bog poslal Sandy nad vzhodno obalo zato, ker se je Mitt Romney skrivoma srečal s homoseksualnimi republikanci na farmi v ruralni Virginiji.''