Family Hotel Diadora

Štiri zvezdice plus za vso družino! Na voljo so sodobno opremljene družinske sobe z ločeno otroško spalnico, velik svet zabave za otroke Falkyland na 800 kvadratnih metrov in vodni svet Falkytasia s posebno ponudbo plavalnih tečajev za dojenčke, otroke in odrasle po programu Freds Swim Academy pod strokovnim vodstvom licenciranih inštruktorjev plavanja, ki so za hotelske goste seveda popolnoma brezplačni. V sklopu restavracije boste našli tudi poseben kotiček za mamice in dojenčke, kjer lahko kupite otroško hrano HiPP. Posebno doživetje za otroke je prav gotovo mini živalski vrt z domačimi živalmi, kjer vas bodo pričakali veseli osli, koze, ovce, kunci, kokoši in druge živali. Tisti malo starejši pa bodo uživali v novi sobi za najstnike z igricami Nintendo WII.

Club Funimation Borik

Hotel, ki obkrožen z borovci stoji v čudovitem letovišču Borik v Zadru, ima neposreden dostop do plaže in je od samega centra oddaljen samo 3,5 kilometra ter je idealno mesto za popolne družinske počitnice. Prostorne sobe, razburljiv svet za otroke Falkyland s celodnevnimi animacijami za otroke in storitev "vse vključeno" obljubljajo idealen družinski oddih. Samopostrežna ponudba uravnotežene in zdrave hrane s poudarkom na domači hrani ter specialitete, pripravljene pred vašimi očmi, bodo zadovoljile vse okuse.

V nagrajenem centru Acquapura Thalasso & SPA Borik, ki se razprostira na 2500 kvadratnih metrov, bodo uživali vsi, ki želijo oddih od glave do pet. Poseben poudarek je na terapijah thalasso. Ta spa center vas bo navdušil z notranje-zunanjim bazenom, turško in finsko savno, zunanjim ogrevanim masažnim bazenom, Kneippovo kopeljo za stopala, ledenim vodnjakom, fitnesom, zasebnimi spa prostori in še marsičim. promocijsko besedilo