Policija je prispela v hotel ob drugi uri v nedeljo zjutraj zaradi opitega moškega, ki je sprožil požarni alarm, zaradi česar je moralo hotelsko osebje evakuirati vse goste hotela, so potrdili pri mestni policiji v Nashvillu. Rdečelasi White je domnevno skušal pobegniti s taksijem, vendar mu je to preprečil eden od gostov, ki je zaustavil taksista in mu povedal, da bo poklical policijo. Ko je White slišal, o čem govorita, je domnevno brcnil hotelskega gosta in zbežal peš, so še zapisali v policijskem poročilu.

Nato je hotelski gost stekel za Whitom, ga lovil in se med tekom zaletel vanj, tako da se je deskarski šampion zvrnil na tla in pri tem z glavo udaril v ograjo. Zato so ga prepeljali v lokalno bolnišnico, da so mu oskrbeli rano.


Policijski posnetek razgrajača. (Foto: AP)

Ker White, zmagovalec v disciplini halfpipe tako na igrah v Torinu leta 2006 kot Vancouvru leta 2010, ni želel priznati, da je storil kazenski prekršek in podpisati izjave, ga je morala policija aretirati zaradi vandalizma in opitosti. White redno nastopa tudi na zimskih ekstremnih športnih igrah X-Games, kjer zadnjih deset let vsako leto osvaja medalje.