"Gre za mešanico izkušenj in mladosti. Trenutno delam z dvajsetimi rokometaši, od katerih je 12 mlajših, samo sedem pa starejših od 23 let. Ekipo smo sestavili iz izkušenih rokometašev in talentiranih igralcev, ki imajo v Kopru priložnost, da se dokažejo in razvijejo v vrhunske rokometaše. Prepričan sem, da bodo svojo priložnost skušali v največji meri izkoristiti. Menim, da imam večjo izbiro, kot sem jo imel v lanski sezoni, in zaradi te širine menim, da bomo lahko odigrali vidnejšo vlogo v domačem prvenstvu, kot smo jo lani," je sprva dejal Radojkovič.

Ob tem je dodal, da so konec lanske sezone zaprli knjigo uspehov v preteklih treh sezonah, v katerih so osvojili pokal Slovenije, državni naslov, pokal challenge in se uvrstili v četrtfinale lige prvakov. "Zdaj odpiramo nov ciklus in naš prvi cilj je v Koper spet vrniti državni in pokalni naslov," je bil jasen koprski strateg.

Koprčani so danes odpotovali na močan mednarodni turnir v Doboj, kjer se bodo merili s španskim Ademarjem iz Leona, madžarskim Pickom Szegedom in domačo Slogo. V začetku septembra jih čaka pot v Francijo, kjer si bodo na turnirju povabljencev skušali priigrati mesto v ligi prvakov. Poleg Kopra se bodo za mesto v elitnem klubskem tekmovanju borili še Hamburg, Saint Raphael in Orlen Wisla Plock.