Srbski reprezentant je v Juventus leta 2010 za 15 milijonov evrov prišel iz CSKA-ja in v svoji prvi sezoni v Italiji je Krasić pustil zelo dober vtis. Nato je sledila trenerska menjava pri stari dami in pod vodstvom Antonia Conteja se Srbu ni več godilo tako dobro, saj je izgubil mesto v udarni enajsterici, tudi s klopi pa je v igro pihajal precej redko.

V lanski šampionski sezoni Juventusa je Krasić zbral le sedem nastopov v serie A, kar je bilo zanj odločno premalo. Zato je sledila logična poteza in prestop v drug klub. Fenerbahče bo Juventusu zanj odštel 7 milijonov evrov.

Aquilani okrepil Fiorentino

Predsednik Fiorentine Andrea Delle Valle je danes potrdil, da se je klub iz Firenc okrepil z italijanskim reprezentantom Albertom Aquilanijem, ki je lani kot posojen igralec Liverpoola igral za Milan, sezono pred tem pa za Juventus.

Aquilani bo torej tudi v prihodnje igral v domovini, le da tokrat ne bo več posojen, ampak bo Fiorentina zanj Liverpoolu plačala odškodnino in si zagotovila lastništvo nad igralcem. Kolikšna je cena italijanskega vezista, ni znano.