Portorož, obalno mesto zabave, oddiha in novih poslovnih priložnosti, vsako leto preseneča z novostmi. Številne možnosti športne rekreacije, sprehod ob obali, uživanje ob odličnih sredozemskih specialitetah in razmah kongresne dejavnosti je sloves destinacije ponesel tudi čez mejo.

Na podlagi lanskoletne izkušnje je Turistično združenje Portorož v sodelovanju s turističnim gospodarstvom zbralo mednarodno ekipo strokovnjakov s ciljem ustvariti viralno komunikacijsko platformo (svoj video si lahko ustvarite na spletni strani www.portoroz.si/vip).

Gre za popolno novost - interaktivno viralno aplikacijo, ki bo poskrbela za pravo interaktivno spletno doživetje. Predstavlja novost v načinu promocije turistične destinacije tako doma kot po svetu, nastala pa je v sodelovanju s podjetjem AV Studio, agencijo Rem iz Italije in produkcijsko hišo STVA.

Ker se turistična destinacija Portorož & Piran obiskovalcem trudi vedno ponuditi kaj novega in jih presenetiti s svojimi svežimi idejami, tudi v bodoče pripravljajo bogat nabor novosti. Plaža Meduza Exclusive (Lifeclass) je že zasijala v svoji prenovljeni podobi, medtem ko se do konca leta obetajo še naslednje novosti: odprtje term na prostem v Sečoveljskih solinah (prve takšne v Evropi), prenova Casinoja Portorož in nova podoba urejenega mandrača v Piranu. kea