V prvem delu zadnjega dela sage Somrak, Jutranji zarji, lahko vidimo le, da deklica, ki ji nadanejo ime Renesmee, preživi, ne vemo pa, ali je vampir ali človek, morda nekaj vmes.

Sedaj je za vse oboževalce vampirske in volkodlaške sage, ki je obnorela (najstniški) svet, ki težko pričakujejo nov, zadnji del, na voljo prva fotografija ''srečne družinice''.

11-letna igralka Mackenzie Foy, ki se je preizkusila v vlogi Renesmee, je na las podobna tako Belli kot Edwardu, vse tri skupaj pa lahko vidimo na naslovni strani revije Entertainment Weekly. S svojimi bujnimi rdečimi lasmi in bledo poltjo je z lahkoto verjeti, da je deklica res hči krvosesov. ''Celo najine roke so si podobne, kar je neverjetno. Zanimivo je, kako lahko dejansko stanje pomaga pri igranju,'' je dejala Kirsten Stewart, torej Bella.

Sicer pa je ekipa priznala, da je bilo zanimivo in nenavadno delati z otrokom na sceni, saj je povsem spremenila dinamiko dela. ''Imela je majhen kozarec za kletvice. In mislim, da je zaslužila okoli 850 dolarjev,''je dejal Robert Pattinson.

Zadnji del sage prinaša zgodbo o življenju novopečene družine, njihov srečni konec pa prepreči vrhovna družina Volturi, ki o mali Renesmee napačno meni, da je nesmrten otrok - rojen kot človek in spremenjen v vampirja. Film v prve kinematografe pride 16. novembra letos.

Do tokrat si željo po novi dozi vampirjev potešite z uradnim napovednimokm filma: