Prvi dan bo namenjen razumevanju širšega koncepta digitalnega trženja. Predavatelji bodo predstavili vizije in ideje za komunikacijske akcije ter hkrati spodbujali k dvigu standardov slovenske prakse.

Drugi dan bo posvečen predstavitvi aktualnih medijskih in komunikacijskih trendov, mobilnemu in iskalnem marketingu, izrabi družbenih omrežij in prodajni optimizaciji spletnih mest.

Hkrati bo potekal vzporedni, bolj praktično usmerjeni program, ki bo namenjen upravljavcem spletnih mest in digitalnega komuniciranja, predstavljeni pa bodo tudi izbrani primeri dobre prakse, sta organizatorja še zapisala na spletni strani konference www.diggit.si.

Poleg tega bo konferenco spremljala razstava in igralnica DIGGIT EXPO, na kateri bo poleg najnovejših računalniških iger, konzol, mobilnih telefonov, digitalnih storitev in zabavnega programa na ogled tudi razstava prvih primerov osebnih računalnikov - del stalne razstave računalnikov, ki je v lasti Kiberpipe. Eksponate bo mogoče tudi uporabiti in tako izkusiti nekdanjo računalniško izkušnjo.

Marketing magazin je specializirana marketinška revija, ki izhaja od leta 1981. Tsmedia pa je hčerinska družba Telekoma Slovenije in upravlja nekatera vodilna spletna mesta v Sloveniji, kot sta Najdi.si in Siol.net.